Програма заходу » Аутсорсинговий відділ збуту
 

Програма заходу



«Базовий тренінг для працівників сфери обслуговування: офіціантів, барменів, адміністраторів»

Форма проведення: закритий корпоративний тренінг

Тривалість: 16 годин (2 дні x 8 годин, або 4 дні x 4 години)

Вартість за одну особу: 700,00 грн.

Вартість корпоративногo навчання (група): 8000,00 грн. (2 дні), або 11000,00 грн. (4 дні)

Кількість учасників в групі: від 8 до 16

Цільова аудиторія: офіціанти, бармени, адміністратори закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу.

Структура тренінгу

Модуль 1. Загальні питання

Створення робочої атмосфери.
Орієнтація на споживача.
Як завоювати лояльних клієнтів?
Колективізм.
Процес прийняття рішень на основі аналізу фактів (даних).
Якісний сервіс як результат навчання персоналу.
Що персонал продає гостю в закладі (ресторані, кафе, піцерії, пабі тощо)?

Модуль 2. Сервіс обслуговування

Психологічні типи клієнтів.
Психологічні аспекти лояльності клієнтів.
Продаж послуг, або ефективна робота з меню.
Емоційна компетентність обслуговуючого персоналу.
Вербальна та невербальна комунікація обслуговуючого персоналу із клієнтом.
Питання: необхідність, формулювання, види.

Модуль 3. Робота в нестандартних ситуаціях

Попередження та вихід із конфліктних ситуацій.
Робота та попередження заперечень.

Модуль 4. Елементи сервісу та обслуговування

Етапи сервісу та обслуговування клієнтів.
Формування першого враження.
Знайомство (техніка «Приєднання»).
Психологічний портрет гостей.
Тематичний портрет гостей.
Мова тіла, жестів, сила усмішки.
Як ефективно запитувати і відповідати, спостерігати і слухати (техніка СПІН; техніка активного слухання).
Орієнтація на гостя.
Чим можуть бути корисні вам претензії і скарги гостей.
Значущість знання меню закладу.
Правила ухвалення замовлення.
Значущість першого контакту і визначення портрета гостя.
Як можна і коли не потрібно підвищувати суму чека.
Консультації гостю з метою формування замовлення. Направляючі питання. Обговорення всіх тонкощів меню, спосіб, час приготування і подачі блюд. Розшифровка інгредієнтів.
Форма ненав'язливих пропозицій – порівняння і інформація.
Мотивація здійснення вибору, замовлення.

Тренер: Олена Нагірна




Подати заявку на участь
у тренінгу, тренінговій програмі
по обраній вами тематиці


Переглянути наші нові тренінги та тренінгові програми (регламент відкритих заходів)
Переглянути перелік всіх нашіх тренінгів та тренінгових програм
Переглянути наш райдер (умови проведення заходу у вашому місті)